Proiect POCU

Categorii
Practică Progres

Progres stagii practică – luna iulie 2021

În luna iulie au continuat stagiile de practică din cadrul proiectului ”Orientare profesională și stagii de practică în domeniul construcțiilor pentru elevii din regiunea Centru” pe șantierele de lucru MARINEX SRL.

Pe parcursul celor 10 zile de practică organizate în această lună, un număr de 7 grupe, cuprinzând 57 de elevi, au avut ocazia să învețe și să își pună cunoștințele în practică sub supravegherea tutorilor de practică, a expertului stagii practică, a cadrelor didactice supervizoare și a angajaților experimentați ai MARINEX SRL.

Elevii practicanți studiază la Liceul Tehnologic Dorin Pavel și sunt elevi ai claselor a X-a, a XI-a sau a XIII-a, calificarea zugrav, ipsosar, vopsitor, tapetar sau instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze sau specializarea desenator tehnic pentru construcții și instalații.

Elevilor care au finalizat cele 23 de zile de practică le dorim mult succes în continuare, iar pe restul, îi așteptăm cu drag și luna viitoare pe șantierele companiei pentru a descoperi noi taine din domeniul construcțiilor.