Categorii
Practică Progres

Protecție și siguranță pe perioada practicii pe șantierele de lucru MARINEX SRL

Toți elevii care urmează stagiile de practică în cadrul proiectului, trebuie sa participe la sesiunile cu privire la siguranța și securitatea în muncă precum și la situațiile de urgență care pot apărea la locul de muncă. Acestea sunt organizate de către Expertul Stagii Practică în colaborare cu Tutorii de practică și cu șeful serviciu extern de prevenire și protecție al MARINEX SRL. Instruirea introductiv generală este efectuată de cu șeful serviciu extern de prevenire și protecție al MARINEX SRL, iar instruirea la locul de muncă este efectuată de către Expertul Stagii Practică.

În cadrul acestor sesiuni, elevii sunt învățați despre principalele pericole la locul de muncă, modul de acționare în cazul unor situații periculoase și modalitățile prin care aceste pericole pot fi evitate.

De asemenea, elevilor le sunt oferite pachetele cu echipament individual de protecția muncii care constau în: cască cu șnur, ochelari de protecție, salopetă, pantofi cu bombeu metalic, mănuși de protecție, vestă reflectorizantă și mască sanitară și le este prezentat modul în care se folosesc. Elevii trebuie să poarte în mod obligatoriu întreg echipamentul pe toată durata desfășurării practici pe șantierul de lucru.