Proiect POCU

Categorii
Progres

Recrutările pentru grupul țintă al proiectului se apropie spre final, înscrie-te și tu pentru a participa la practică – ianuarie 2022

Până la finalul anului 2021, au fost înregistrate un număr de 138 de dosare ale elevilor cu domiciliul în regiunea de dezvoltare Centru care urmează cursurile unei unități de învățământ cu profil în domeniul construcțiilor. Astfel, pentru întregirea grupului țintă, continuăm recrutările până la atingerea numărului de 200 de elevi, dintre care 185 de elevi vor beneficia de activitățile proiectului. 

Dacă dorești să faci și tu parte din grupul țintă, grăbește-te, locurile sunt limitate! Consultă criteriile de eligibilitate și condițiile de înscriere detaliate în Metodologia de identificare, selecție și recrutare a grupului țintă, pe website-ul MARINEX SRL la secțiunea Înscriere/Proceduri și apoi completează formularul de preînscriere sau contactează Expertul Țintă. După finalizare acestui pas, vei fi contactat pentru stabilirea unei întâlniri pentru completarea documentelor de înregistrare.

Dacă ai întrebări legate de procesul de înscriere sau de activitățile proiectului, nu ezita să ne contactezi!